Luottamustoimet

avopalvelujen johtokunnan jäsen 2009 -2012

koillis-alvarin puheenjohtaja 2012 -2016

kasvatus-opetuslautakunnan varajäsenenä 2004-2008

osaamis-elinkeinolautakunnan varajäsen 2008-2012

Teknologiakeskus Hermian hallituksen jäsen 2008-2012

Lääketieteen Teknologian Instituutti 2008-2010

Pispalan Sottiisin päätoimikunnan jäsen

Leki ry:n hallituksen puheenjohtaja 2010-2012

Uutiset

Yhteystiedot

Harri Uusi-Rajasalo
Hautalantie 15
33560 Tampere


harri.uusi-rajasalo@geneset.com


Kuka olen                                             659

Olen Harri Uusi-Rajasalo, yrittäjä Takahuhdista. Perheeseeni kuuluu lapset Anne ja Suvi jotka ovat jo muuttaneet kotoa ja Arttu, joka tällä hetkellä armeijassa.

Olen syntynyt Sääksmäellä ja varttunut tehtaan varjossa Valkeakoskella urheiluharrastusten parissa. Sähkö- ja energiatekniikan opintoja on kertynyt Tampereen teknillisessä yliopistossa (diplomi-insinööri), Tampereen ammattikorkeakoulussa (koneautomaatioinsinööri).

Lisäksi minulla on kunnallis- ja ympäristöpolitiikan perusopinnot Tampereen yliopistosta sekä hhj-tutkinto. Työkokemusta on karttunut asennuspäällikön ja tuotantopäällikön tehtävistä 1980-luvulta. Viimeiset 25 vuotta olen työskennellyt yrittäjänä.

Toimin Kauppi-Niihaman osayleiskaavan valmistelussa yhteistyöryhmässä maanomistajien edustajana vuosina 2000-2009. Luottamustehtävässä huolehdin, ettei yksityisiä mökin omistajia savusteta tonteiltaan. Yhdeksän vuoden puurtamisen jälkeen pikku "ra"-kaavamerkintä kaatui.Tämä mielestäni osoitti peräänantamattomuuteni tärkeiden asioiden läpiviennissä ja kykyni toimia rakentavasti myös muiden puolueiden kanssa.

Työn vastapainoksi harrastan aktiivisesti urheilua ja musiikkia. Reilun 10 kilometrin juoksulenkki taittuu pari - kolme kertaa viikossa, ja kierrätetyt kuntosaliraudat kolisevat oman talon kellarissa. Kitaraa, saksofonia, trumpettia ja laulua taitavana minulla on pitkän tauon jälkeen kasassa oma viiden hengen bändi, jonka stadionkeikkoja joudutaan tosin vielä odottelemaan jonkin aikaa. Syksyisin harrastan metsästystä.